Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Week 4 update

Lieve mensen, we zijn inmiddels alweer bij de 4e week aangekomen. De 4e week zonder events en zonder lachende gezichten in de nu erg stille GameForce.  Jullie beginnen er misschien al een beetje aan te wennen maar ik zeker niet. Het is gewoon niet zoals het hoort. Ik krijg tijdens de aangepaste openingstijden gelukkig best wat aanloop en er zijn ook trouwe klanten die ik bijna elke keer zie. Dat is heel erg fijn, gezellig en zowel voor mij als de winkel erg noodzakelijk. In deze periode, waarin we jullie niet onze gebruikelijke service in de vorm van onze speelruimte en evenementen kunnen aanbieden, zijn wij volledig afhankelijk van jullie aankopen in de winkel en online. Sommige van jullie doen dit, sommigen zelfs regelmatig maar ik wil opnieuw een beroep doen op de rest van jullie die ook graag straks terug willen komen in de GameForce. Wij doen er alles aan om overeind te blijven, maar zonder jullie gaat dat niet lukken. En hoewel ik het nog steeds erg moeilijk vind om bij jullie aan te kloppen, het is kei hard nodig dat jullie bij ons blijven kopen. Zelfs als je nu nog niks nodig hebt. Koop je cadeaus vast bij ons, voor jezelf en anderen.

Om wat suggesties opnieuw onder jullie aandacht te brengen is hier de link naar de tegoed bonnen die je nu alvast kunt kopen en later kunt gebruiken. Ideaal voor wie niet weet wat ze op dit moment zouden willen kopen, maar ons toch nu al willen steunen. Ook vindt je hier onze kantine en entree kaarten.
Verder zijn de pre-orders voor de nieuwe Magic set Ikoria: Lair of Behemoths vollop bezig.
Je kunt de Boosterbozen, Bundles, Collectors boosterdozen, Pre-release packs en Commander Ikoria allemaal vinden in onze webshop 
Zoals je kunt zien tegen de normale prijs, helaas omdat we dit kei hard nodig hebben, en we hopen dat jullie hier begrip voor hebben.
Zoals altijd is er de Buy-a-Box promo en daarnaast hebben we ook een extra code voor goodies op Magic Arena weg te geven. Beide zolang de voorraad strekt.

We proberen onze winkel gevuld te houden met alle relevante producten en nieuwe releases. daarnaast zijn we onze magazijnen flink aan het uitzoeken geweest en daar hebben we van alles gevonden. Kom dus eens een kijkje nemen en blijf vooral kopen. We krijgen ook al af en toe de vraag of en hoe we donaties accepteren. We zijn helaas niet meer in de positie om dit beleefd af te slaan dus neem aub contact op via ons mail adres hierover.

Blijf vooral gezond en houdt afstand tot elkaar.

Heel erg bedankt voor jullie betrokkenheid, jullie medeleven, jullie goede ideeën en vooral jullie financiële steun… Gewoon bedankt voor alles.

Twan