Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

6 Maanden alweer….en Zendikar Rising

En dan is het ineens een half jaar geleden dat we hier te maken kregen met de lockdown en alle gevolgen ervan.  6 Maanden waarin we eerst steeds minder, en daarna weer wat meer mochten doen. Onze winkel is nooit helemaal dicht geweest maar onze speelruimte helaas wel.  Gelukkig zijn een aantal van onze programma’s al weer aan het draaien, maar met diverse beperkingen vanwege de maatregelen. Gelukkig hebben we een hoop ruimte want hierdoor kunnen we toch een redelijk aantal mensen ontvangen zonder dat we de regels overtreden of een onveilige situatie creëren. Maar het zijn geen gemakkelijke 6 maanden geweest en we zijn er ook nog niet vanaf. Wachtend op de intrekking van de 1,5 meter regel doen we ondertussen wat wel mag.  Veel events maar op een kleinere schaal. Zo staan voor aankomend en volgend weekeind (18-20 sept en 25-27 sept) de pre-release en de release events voor Zendikar Rising op het programma. Met in totaal 10 events van elk 24 plaatsen bieden we jullie veel mogelijkheden om mee te komen doen en kennis te maken met de nieuwe Magic set. 24 Deelnemers is niet wat jullie van ons gewend zijn vandaar de 10 events. Meedoen is nog mogelijk en we vragen je om jezelf even in te schrijven op onze website via deze link. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om lekker binnen te lopen vlak voor een event, indien er dan nog ruimte is zullen we je graag een plaats toewijzen.  Deelnemers aan de pre-release ontvangen een gratis Set booster, de nieuwe en anders samengestelde Magic booster, zolang de voorraad strekt.

Ook is het natuurlijk mogelijk producten van de nieuwe set te pre-orderen.  De set komt uit op de 25 september en we verwachten dan alles in voorraad te hebben met uitzondering van de Collectors boosters, deze komen wat later.
Dit zou betekenen dat we dus ook direct de Buy – a – Box promo mee kunnen geven.  Enkel de normale boosters mogen we vanaf de 18e leveren, de rest van de producten pas vanaf de 25e.
De promo’s van Double Masters zijn inmiddels ook binnen, en nog lang niet alle promo’s van M21 zijn opgehaald. Vraag er gerust om als je denkt daar recht op te hebben.

We hebben lang geen losse Magic kaarten meer ingeruild maar daar gaan we nu weer mee beginnen. We leggen de focus eerst op de Standard kaarten die na de rotatie nog legaal zijn. Heb je dus leuke kaarten van de sets Throne of Eldraine, Theros Beyond Death, Ikoria, Lair of Behemoths of Core Set 2021, breng ze dan mee en ruil ze in.  Ook als we niet direct iets voor je hebben kunnen we je inruil tegoed gewoon noteren. Zo help je ons weer een beetje voorraad op te bouwen, en tegelijk bouw je dan een spaarpotje op voor als je zelf iets nodig hebt.

Voor de Roleplayers ligt vanaf vandaag het nieuwe D&D boek Icewind Dale: Rime of the Frostmaiden in de winkel. Helaas hebben we maar een kleine eerste levering ontvangen, maar we zijn zeker nog niet uitverkocht.

We zijn er nog en dat willen we over 6 maanden nog steeds kunnen zeggen, maar daar hebben we jullie wel heel erg hard voor nodig…Blijf komen mensen en blijf kopen.