Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Update week 30. Simac en Jumpstart

We zijn aangekomen bij de 30e week vanaf het begin van de lockdown. 30 Weken waarin we eerst niks meer, en later voorzichtig weer enkele dingen mochten organiseren. De afgelopen 2 weken stonden in het licht van Zekdikar Rising. Het was fantastisch dat we eindelijk weer eens “echte” pre-release events konden organiseren en deze zijn dan ook goed ontvangen. Echter nu de aantallen besmettingen weer omhoog aan het gaan zijn en mensen zich steeds minder van de maatregelen lijken aan te trekken maken wij ons erg ongerust over de toekomst van de speelruimte. Wat blijft er nog over van onze spelers community nu we al erg weinig spelers zien? Wie komt er straks weer spelen als we van de 1,5 meter restrictie af zijn? Kunnen we er op rekenen dat we als vanouds verder gaan, of hebben we al die ruimte niet meer nodig.  Ondernemer zijn in deze tijden is niet gemakkelijker geworden…
Op dit moment zijn we druk bezig met het zoeken naar een nieuwe koers, een richting waarheen we kunnen varen als blijkt dat ons huidige model straks niet meer werkt.  Op deze zoektocht naar ideeën wenden we ons ook tot jullie voor inspiratie.  Heb je een goede tip voor ons, een advies over een verbetering in ons assortiment, een rendabele invulling van onze agenda of een alternatief gebruik van al onze grotendeels leegstaande ruimte…?  Let us know!!

Maar gelukkig gaat er ook een hoop wel goed. Onze Magic Standard community is gezond en heel actief.  Er komen steeds spelers bij die graag aan de gang willen en dat kan wekelijks bij ons.  We hebben flink geïnvesteerd in onze kaart voorraad en ook alle verkrijgbare sealed product is gewoon aanwezig.
Oproep aan iedereen die nog kaarten over heeft…we zijn op zoek naar alle staples en bulk rares.  Kom met je map of je truckload langs en we gaan aan de slag samen. Let er bij de bulk rares op dat de kaarten Engelstalig en mooi zijn, bij de staples is dat minder van belang.  Nieuw is dat we nu ook kaarten kunnen inruilen voor alles in de winkel…dus breng je kaarten voor bijvoorbeeld cash, boosters, sleeves, kantinekaarten of andere losse Magic kaarten. We need your cards!!

In een eerder bericht gaven we jullie toegang tot de website van onze belangrijkste leverancier.  Op deze website kun je bekijken wat we allemaal nog meer voor jullie kunnen bestellen.  De mogelijkheden zijn echt enorm en zo ook jullie reacties. Ik heb al flink wat bestellingen voor jullie mogen doen en daar zijn we heel blij mee.  Ga er dus maar eens rustig voor zitten en voor vragen of bestellingen kun je me het beste de link sturen naar het product. Op dit moment krijgen we veel reactie op het enorme aanbod aan bordspellen, Funko, Cobi en Gravitrax, maar ook zien we veel interesse in alternatieve rollen spellen.
Er is bijvoorbeeld een nieuw spel onderweg en we gaan dit zeker aanbieden. Flesh&Blood is een nieuw trading card game en dat is ons ding…dus hou dit in de gaten of bekijk alvast het how to play filmpje.  Het komt eraan.

Jumpstart is weer in het nieuws en jawel, het komt er aan.  De huidige toezegging is dat het er zelfs al snel aan komt, om precies te zijn op 16 oktober.  Dit is ook gelijk het enige goede nieuws wat we hierover nu kunnen melden want we weten niet hoeveel product we krijgen en ook niet of we de 16e wel gaan halen ivm krappe verzendtijden.  Dit betekend dat we op dit moment nog niet kunnen toezeggen of we alle pre-orders gelijk kunnen vervullen. Om deze reden hebben we dit product even uit de voorverkoop gehaald en weten we ook nog niet of er product beschikbaar gaat zijn voor losse verkoop op de release dag. Ook hadden we graag release events aangekondigd, maar zolang we niet weten of we daar product voor gaan hebben is dit niet handig.  We houden jullie natuurlijk op de hoogte. Commander Legends is een beetje uitgesteld en komt wat later.

Een van onze vaste klanten verraste ons een aantal weken geleden met een leuk bericht.  Zijn werkgever kiest uit inschrijvingen van het personeel elk jaar een aantal goede doelen voor een mooie sponsoring. Simac heeft er dit jaar voor gekozen om de GameForce te steunen voor een bedrag van €250 euro.  Wij zijn hier natuurlijk erg blij mee maar vooral ook trots dat wij zo belangrijk zijn voor zoveel mensen.  Simac en initiatiefnemer, super bedankt.

Bedankt iedereen voor jullie steun en hulp. Blijf komen, blijf kopen en kom meedoen. We zijn er voor jullie en we willen dit graag blijven doen.

Twan