Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

De beste wensen voor het nieuwe jaar en open for business. (Demo)

Daar is hij dan, 2021 is aangebroken en ik geloof dat wij er samen meer naar uit hebben gekeken dan welke andere jaarwisseling ooit. Hoewel er op dit moment nog niets is veranderd aan de situatie is 2021 toch het jaar van hoop. Hoop dat we elkaar allemaal weer snel kunnen zien en verder kunnen met het leven wat ons in 2020 zo bruut is ontnomen. Wij voeren elke dag strijd om er voor te zorgen dat ook wij dat moment kunnen bereiken en voor jullie weer die fijne, gezellige en veilige ontmoetingsplek kunnen zijn. Daar kijken we samen erg naar uit en met jullie hulp en steun gaan we dit kunnen fixen. Wij wensen iedereen een geweldig en gezond 2021 toe.

Steun en hulp kunnen jullie bieden door niet te vergeten om de nieuwe Magic set Kaldheim te bestellen.  Doe dit zo snel mogelijk want op woensdag 7 januari moet ik mijn definitieve bestelling door gaan geven. Vanwege onze financiële situatie en het risico dat onze winkel tijdens de release van deze set mogelijk nog niet open is, hetgeen de spontane verkoop niet ten goede zal komen, zullen wij niet ruim kunnen gaan bestellen. We zullen dus voorzichtiger moeten zijn en de overvloed die jullie van ons gewend zijn niet kunnen garanderen. Wil je zeker zijn van je Kaldheim producten, bestel dan vandaag nog. Vanzelfsprekend kun je na 7 januari gewoon blijven bestellen, wij kunnen nabestellen mits er genoeg voorraad is bij de leverancier.
Ook kunnen jullie ons steunen door bijvoorbeeld coupons te kopen. Met coupons steun je ons nu en besteed je deze later. Wil je de coupons als donatie gebruiken, vermeld dit er dan even bij.
Verder blijft de vraag voor Magic kaarten hoog. Bied je collectie aan als je ze niet meer gaat gebruiken, we maken hier een afspraak voor.
Natuurlijk zijn er nog zo veel andere producten waarmee we je kunnen helpen. Onze winkel is dan wel tijdelijk gesloten, maar ik kan je verzekeren dat we volledig operationeel zijn en we helpen jullie graag.
Zoek je iets, wil je iets weten, wil je iets aanbieden? Neem contact met ons en we fixen het. Als we dit samen aanpakken dan redden we het zeker en vele handen maken licht werk.
Op woensdag 6 jan ben ik weer van 15 tot 17 uur in de winkel voor het vervullen van jullie wensen. Ook op zaterdag 9 januari zijn we er van 13 tot 15 uur. Maar we kunnen ook afspreken op andere dagen en tijden.

Dan iets heel anders.  Ik heb zolang we nog geen gebruik mogen maken voor onze speelruimte zo’n 200 m2 leeg staan. Deze leegstand kost ons elke maand veel geld en misschien heeft iemand van jullie een goed idee om dit weer rendabel te maken. Het zou ons heel erg goed helpen als we hier tijdelijk een andere bestemming voor kunnen vinden. Denk eens mee.  Ook ik heb veel tijd over waar ik graag iets anders mee zou willen doen dan naar het nieuws kijken.  Ook op dat vlak zijn jullie ideeën dus erg welkom.  Zolang het legaal is, is het bespreekbaar.

Lieve mensen, bedankt voor jullie steun en hulp. Blijf dit vooral doen want als we dit samen doen dan komt alles weer goed.

Twan

Een opmerking achterlaten