Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Time Spiral Remastered en Battle Styles. (Demo)

Winkelen op afspraak, het is beter dan niets zullen we maar zeggen. Toch ben ik er wel blij mee, want het geeft mij ook de kans om jullie weer eens te zien. Dit sociale aspect is toch wel een van de belangrijkste redenen waarom ik mijn werk zo leuk vind, en nu mag dat weer (een beetje). Helaas moet ik hier wel bij zeggen dat ik verwacht dat deze “vrijheid” van korte duur zal zijn aangezien de Corona cijfers al weer aan het stijgen zijn. Maak er dus snel gebruik van als je weer eens wilt komen winkelen 🙂

Eindelijk is er dan nieuws over Time Spiral Remastered.  We krijgen een kleine levering en er is geen zicht op (of communicatie over) een eventuele nalevering. We gaan er dus vanuit dat we het hiermee moeten doen. Wel hebben we de mooie Buy-a-Box promo al voor je klaar liggen. Deze Lotus Bloom krijg je enkel bij afhaling van je bestelling en zolang de voorraad strekt. Je kunt de draft Boosterdozen nu bij ons pre-orderen.

Ook nu via onze website te bestellen is de Build & Battle kit van de nieuwe Pokémon set Battle Styles. Om teleurstelling te voorkomen gaan we hier voorlopig een limiet van maximaal 2 per klant op zetten.

Blijf komen (nu het weer kan), blijf kopen, blijf aan ons denken en blijf je Magic kaarten bij ons inruilen of verkopen.

Dank je wel,

Twan

Een opmerking achterlaten