Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Magic Update: Toernooien op Arena (Demo)

Evenementen bij de GameForce

Zoals jullie misschien al hebben gelezen zijn wij bij de GameForce recentelijk weer begonnen met het aanbieden van zowel Tabletop Wargaming als de Role Playing avonden in onze winkel. Voor de ge√Įnteresseerden hiervoor, zorg wel even dat je reserveert via onze website. Voor onze Magic-spelers hebben wij voorlopig helaas nog geen datum waarop wij jullie weer kunnen laten spelen in onze winkel. Dit betekent echter niet dat wij jullie geen opties geven om, via Magic Arena, toch jullie wekelijkse portie games te kunnen spelen.
Iedere week zijn er twee opties om mee te doen en prijzen te winnen!

Optie 1: FNM @ Home

Wizards of the Coast heeft voor de komende periode iedere week een speciaal event op Arena, waarbij het formaat doorlopend wisselt. Zo zijn in de afgelopen weken bijvoorbeeld Momir Basic, Historic Brawl en het Cascade Standard event voorbij gekomen. Iedere week krijgen de spelers die aan het event voor die week meedoen van ons een code toegezonden. Deze code geeft je twee cosmetische items in Arena, zoals speciale sleeves en planeswalker avatars.
Meedoen aan dit event is gratis, maar wij vragen wel van je dat je een screenshot maakt van je deelname en deze plaatst in onze Community Groep op Facebook. Meedoen mag iedere week weer en wil je alvast weten welke formaten er de komende tijd gespeeld kunnen worden, dan kun je op deze pagina alle informatie vinden.

Optie 2: Standard via Discord op de vrijdag

Heb je liever zin om Standard te spelen? Dat kan natuurlijk ook. Iedere vrijdagavond kun je op Arena meedoen aan ons Standard toernooi, waarbij je speelt voor de gebruikelijke promo packs en booster packs. Omdat de Draft op de woensdag tijdelijk niet doorgaat hebben we extra veel promo packs te verdelen op de vrijdag. Meer kans om iets te winnen dus!
Voor dit toernooi moet je je inschrijven en een ticket kopen. Ook moet je lid zijn van onze Discord-server, want daar worden alle mededelingen (tegenstanders, standings, prijsuitreiking, etc.) gedaan. Dit alles kun je nog eens rustig nalezen op de inschrijfpagina op onze website.

Een klein stukje ‘overig’ ter afsluiting

Natuurlijk blijft Magic ook nog een papieren aangelegenheid. Er staan een aantal nieuwe sets en producten voor de deur (o.a. M21, JumpStart, Signature Spellbook: Chandra en Secret Lair: Fetchlands) die wij natuurlijk ook weer te koop aan zullen bieden in de winkel. Kun je niet wachten en wil je deze producten nu alvast bestellen, dan verwijs ik je door naar onze pagina met pre-order informatie.

Hoewel we voorlopig nog niet met zekerheid kunnen zeggen wanneer de toernooien in de winkel weer gaan beginnen, kunnen we jullie wel aanraden om de voorpagina van onze website in de gaten te houden. Als er nieuws is dan komt dit zo snel mogelijk hier ook op te staan. En geloof maar dat wij er net zo goed naar uitkijken om jullie weer te mogen (en kunnen) verwelkomen in onze speelruimte!

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben over een van deze toernooien of een algemene vraag, dan kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar info@gameforce.nl, deze stellen in de Discord of op Facebook. Wij proberen je dan zo snel mogelijk antwoord te geven.

Gerelateerde berichten