Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

RolePlay Avond – One Shots (Demo)

Op 18 april was de try out voor onze RPG avond. Maar liefst 58 spelers vonden hun weg naar dit evenement en stonden zo aan de wieg van een regelmatig terugkerend evenement. We hebben enorm veel feedback mogen ontvangen waaruit bleek dat iedereen erg enthousiast was en graag terug wilde komen voor meer. Welnu, er komt meer!!

Uit de verkregen feedback hebben we een goed beeld gekregen van jullie bevindingen en wensen. De belangrijkste vragen voor het kunnen opzetten van een in de toekomst succesvolle avond gingen over de frequentie van dit evenement, het vinden van een manier om zicht te hebben op het aantal te verwachten deelnemers en DM’s en hoe we het beste in contact met jullie kunnen blijven. We hebben besloten dit allemaal via een nieuwe FaceBook groep te laten lopen, ook al weten we dat niet iedereen daar gebruik van maakt. Daarnaast zal het evenement ook in onze agenda staan.

De volgende dagen zijn 23 mei en 20 juni om 19 uur. Vanaf 20 juni zullen we om de week gaan draaien…dus 4 juli – 18 juli- enz…en we hopen dat we hiermee aan de enorme vraag kunnen voldoen. Dit project is nog volop in ontwikkeling en we hebben grote plannen. Heb je nou volledig gemist waar dit over gaat, lees dan hier de aankondiging voor de try out van 18 april.