Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Terugkeer paper FNM en verhuizing Arena FNM@Home (Demo)

An English version of this announcement can be found here.

Paper Magic keert terug op de vrijdag!

Vanaf komende week gaan er een aantal dingen veranderen binnen het aanbod aan Magic events van de GameForce. Niet getreurd, we zijn er nog steeds, dit zijn hopelijk louter positieve veranderingen. De afgelopen weken zijn wij constant bezig geweest met het bekijken van allerlei oplossingen om zo snel mogelijk weer met onze Magic toernooien te kunnen beginnen. EDH/Commander kun je sinds vorige week alweer bij ons spelen, maar aankomende vrijdag gaan we eindelijk ook weer open voor de paper FNM! Natuurlijk wel met de nodige aanpassingen, waarover later meer. Verder verplaatsen we de Standard FNM @ Home die wij momenteel via Discord op Magic Arena draaien van de vrijdag naar de donderdag. Ook hierover later meer.

Paper FNM (Formaat: Standard)

Op vrijdag 17 juli a.s. gaan wij weer open voor de FNM. Wij hebben een tafelopstelling bedacht waardoor het voor spelers mogelijk is om binnen de richtlijnen van het RIVM te kunnen magicen, maar daar hebben wij natuurlijk ook jullie hulp bij nodig. Hier dus alvast een paar regels, maar ook op de dag zelf willen wij jullie vragen om al onze aanwijzingen goed op te volgen.

Allereerst zijn er momenteel slechts 10 plaatsen beschikbaar. Er is ruimte om uit te breiden, maar hier gaan we mee beginnen. Dit betekent dus dat je je plek vooraf al moet reserveren. Dit kan via onze reserveringspagina. Lees deze even goed door, want een deel van de regels kun je hier ook terugvinden.
Verder zullen wij je bij binnenkomst een plaats aanwijzen en het is de bedoeling dat je hier zoveel mogelijk blijft zitten om onnodig door elkaar heen lopen zoveel mogelijk te beperken.
Vanwege de ruimere afstand vragen wij spelers om hun telefoon te gebruiken om kaarten op te zoeken die zij niet kennen, in plaats van de kaarten van de tegenstander op te pakken of dusdanig ver voorover te leunen dat de 1,5m in gedrang komt. Bij onduidelijkheden is er nog steeds de mogelijkheid om, op gepaste afstand, een judge om uitleg te vragen.
Onze leendecks zijn helaas tijdens deze periode niet te gebruiken, wij vragen hiervoor om jullie begrip.

Als laatste nog een korte opmerking over het toernooi zelf. Na iedere ronde worden de tafels schoongemaakt, er is ontsmettingsmiddel aanwezig voor je handen en de 1,5m regel wordt natuurlijk gehandhaafd. Maar dat betekent niet dat er geen plezier gemaakt kan worden!
Om jullie een klein beetje te compenseren voor al deze extra regels zorgen wij er voor dat iedereen minstens een Promo Pack krijgt, en drie spelers zullen zelfs naar huis gaan met een foil Promo Pack!

Verhuizing Standard FNM @ Home

Let op! Vanaf 30 juli stoppen wij voor onvoorziene tijd met het aanbieden van dit toernooi. Mochten we in de toekomst weer Magic gaan aanbieden via Arena, dan zullen wij hier zeker een aankondiging voor plaatsen.

Om jullie alle ruimte te geven om zoveel mogelijk van onze toernooien te spelen hebben wij tevens besloten het wekelijkse Arena-toernooi te verplaatsen naar de donderdag. De aanvangstijd blijft hetzelfde en de manier van inschrijven ook.  Meer informatie kun je vinden op de speciale pagina voor dit toernooi.

Mocht je vragen hebben, dan kun je die natuurlijk altijd sturen via onze contactpagina, in onze Discord, of op Facebook.

Namens het hele team van de GameForce, hopelijk tot snel!