Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

We zijn open !

GameForce store

We zijn open inderdaad, open op onze nieuwe locatie aan de Geldropseweg nummer 83. We hebben het voor elkaar gekregen om onze activiteiten maar 2 weken te hoeven onderbreken. Hiervoor was wel een klein wonder nodig, en met veel hulp is het gelukt. Deze hulp is van groot belang geweest en wij zijn dan ook , net als jullie allemaal, uiterst dankbaar. Hoewel de winkel nog niet helemaal klaar is, en de werkzaamheden gewoon doorgaan, kunnen jullie al terecht voor jullie wekelijkse (en soms dagelijkse) dosis speelplezier en gezelligheid. Onze agenda word weer goed gevuld en jullie kunnen verwachten dat we alle onderdelen weer gaan oppakken. Onze huidige openingstijden zijn nog niet volledig maar zullen zo snel mogelijk worden uitgebreid met nog meer speelmomenten.

Even een paar praktische tips voor wie met de auto of het OV komt:
Parkeren kan gratis op ongeveer 5 minuten loop afstand. Voor de deur parkeren is niet gratis maar is maar tot 21 uur.
Parkeren bij de Jumbo is ook mogelijk maar dit is duurder en loopt 24 uur per dag door, niet aan te raden als je lang blijft.
Het eerste uur is wel gratis bij de Jumbo, dus als je snel iets wilt komen halen is dat een prima oplossing.
De bushalte is op minder dan 1 minuut loopafstand en er stoppen 3 lijnen, 24, 320 en 324. Het centraal station is op minder dan 20 minuten loopafstand.

Zien we jullie allemaal snel weer?

Twan